Markus J Rantala

Olen Markus J. Rantala, evoluutiobiologian ja evoluutiopsykologian dosentti, sekä ekologian ja ympäristönhoidon dosentti.

Olen suorittanut filosofian tohtorin tutkinnon sekä biologian, että psykologian alalta. Toimin yliopistonlehtorina Turun yliopistossa ja opetan sekä koordinoin evoluutiopsykologian sivuainekokonaisuutta.

Tutkin muun muassa mielenterveyshäiriöitä, parinmuodostusta ja seksuaalisuutta evoluutiobiologian ja evoluutiopsykologian näkökulmasta. Verkkokursseillani haluan jakaa tietoa mielenterveysongelmien hoitoon evoluutiopsykologian näkökulmasta. Uskon, että evoluutiobiologia- ja psykologia tuovat lääketieteeseen yhä yksilöllisempää hoitonäkemystä.

Tervetuloa oppimaan kanssani!

Kurssini

Kurssi 1: Evoluutiopsykologia ja mielenterveysongelmat

Kurssi 2: Masennus evoluutiopsykologian näkökulmasta

Kurssi 3: Masennuksen hoitaminen evoluutiopsykologian avulla

Kurssi 4: Kaksisuuntainen mielialahäiriö evoluutiopsykologian näkökulmasta

Kurssi 5: Skitsofrenia evoluutiopsykologian näkökulmasta

Pyydän huomioimaan, etten ole lääkäri enkä terapeutti. Verkkokurssini pohjautuvat tieteellisiin tutkimuksiin, eivätkä ne välttämättä vastaa esimerkiksi Käypä Hoito -suosituksia. Tämän johdosta kurssejani ei pidä tulkita hoito-ohjeina.

Kurssiohjeistus

Voit katsoa kurssivideoita täysin vapaasti ja omaan tahtiisi, sekä niin usein kuin tahdot. Kurssi on käytössäsi 60 päivän ajan ostohetkestä.

Pääset kurssille heti ostettuasi sen verkkokaupasta. Löydät kurssin Omat kurssit – valikosta.

Järjestelmään kirjautuminen vaatii sähköpostiosoitteen ja salasanan. Salasana toimitetaan sinulle sähköpostiin samassa yhteydessä kun hankit kurssin kaupasta. Voit vaihtaa salasanan joko kirjautumissivulla olevan Unohditko salasanasi? – toiminnon avulla.

Mikäli sinulla on kysyttävää kurssin sisällöstä tai tahdot antaa palautetta, laitathan siitä ystävällisesti minulle sähköpostia osoitteeseen: info@markusjrantala.fi

Esittelyvideo